Tervetuloa Cute-Winx:iin!! Tämä on winx-sivu jonka aloitimme Huhtikuussa 2008. Eli meitä on siis täällä kaksi pitäjää minä Technology-Tecna ja StellaFan1 joka auttaa minua sivujen teossa. Toivottavasti viihdyt sivullamme ja tulet uudelleen. Olette varmaan huomanneet, että melkein kaiken tällä sivulla hoitaa StellaFan1. Se johtuu siitä, että Technology-Tecna on parhaimmillaan rakentamassa toista sivua. Heti kun ne ovat valmiit hän alkaa päivittelemään myös täällä niinkuin sielläkin!
T:Technology-Tecna&StellaFan1

Tässä on mielialakylttit. Ne näyttävät millä mielellä StellaFan1 ja Technology-Tecna ovat!
StellaFan1 on
bloom-mieliala-iloinen.png

Technology-Tecna
mieliala-floora-sairas.png

Päivityksen hoitaa StellaFan1

PÄIVITYKSET!

5.lokakuuta
Päivityksessä on ollut taas taukoa... Anteeksi tästä, mutta nyt taas on aikaa käydä täällä ja toivottavasti Technology-Tecnakin kävisi päivittelemässä. Laitoin sivuille Cboksin eli kaikki vain chattailemään ja kirjoittelemaan sinne! Löysin myös uuden musiikin/musiikit sivuillemme siitä kiitos The Fairy Winxille!
22.heinäkuuta
Kerhoon tuli lisää jäseniä! Se on hyvä juttu. Oli vähän taukoa päivityksessä, mutta nyt taas tulee!
11.heinäkuuta.2008
Kävin vastailemassa viekkuun. Meille tuli kerhoon uusi jäsen wilma4. Lisäsin Ilu97:n kirjoittamat tarinat sivuille. Toivottavasti käytte lukemassa ja pidätte niistä!
9.heinäkuuta.2008

Laitoin kopioitavia kylttejä ja animaatioita SivuillesiNY -sivulle. Lisäsin tuonne laatikkoihin myös vähän uutta. Laitoin kävijälaskurin, selaajan ja halilaskurin. Toivottavasti saamme paljon haleja kuin myös kävijöitäkin! Aloitin päivitykset nyt jo näin aamusta, kun päivällä menemme perheen kanssa kaupunkiin ostoksille.
6.heinäkuuta.2008
Sain apua tähän ja nyt kun sivulle tulee aukeaa ensimmäisenä tämä etusivu. Tein myös uusia sivuja. Toivottavasti kävijöitä tulisi pian.
2.heinäkuuta.2008
Aloitimme sivun siis huhtikuussa 2008, mutta ei ole ollut kouluaikana oikein intoa sivun rakentamiseen. Tänään aloitimme siis sivujen perusteellisen rakentamisen!